28 Januari

Nu är denna månaden snart slut, herregud va tiden går fort, vart tar den vägen?
Kort skoldag idag, gött det. Skulle haft möte med Anette ang PA men Becca va sjuk så det blev inget, vi får ta det en annan dag. Sen jag kom hem har jag känt mig jätte trött och nu har jag även börjat frysa, inte bra alls. Vi eldar och det är ca 28 grader men jag fryser ändå. Men datta ska inte hindra mig ifrån att gå till skolan imorgon. Sover förhoppningsvis bort det under natten.
Hoppas ni haft en bra dag annars
Ha det bra
Kram kram ♥

27 Januari

Det var ju några dagar sen jag bloggade sist, men har tyvärr inte orkat. Hoppas ni inte saknat mig allt för mycket.
Men det har inte hänt något roligt ändå.
Idag hängde Becca med mig hem från skolan och sen kollade vi på Allt för min syster. Den handlar om en tjej som har cancer och hennes lillasyster donerar olika organ till henne för att hon ska överleva, mer säger jag inte utan jag tycker att ni ska se den, även om den är rätt sorglig så är den bra.
Det är ju rena snöstormen här med, snön bara öser ner eller vad man nu säger. Gillar inte när det snöar så mycket hela dagen, men det går förhoppningsvis över tills imorgon.
Ha det bra
Kram kram ♥


25 Januari

Ny vecka och nya tag. Skola mellan 8.00-13.00 men jag och Becca stannade kvar för att jobba med PA, nu går det äntligen framåt som tur är, känns underbart. Är det bara jag som frusit heela dagen? Det är ju sjukt kallt ute och även inne, tur att man har kamin hemma så att man slipper frysa ihjäl. Annars har dagen varit bra.
Ha det bra och sov gott
Kram kram ♥


23 Januari

Idag var det ju invigning utav Falkhallen och vi dansade ju, det gick faktiskt riktigt bra och vi var ca 200 personer som gjorde samma dans. Var där 9.00 för att vi skulle öva och var klara med övningen ca 10.00 , vi skulle dansa kl 12.00 så vi gick till Stålboms så länge och tog en fika. Blev varm choklad för min del. När vi sen hade dansat klart så fick vi gå hem. När jag kom hem kollade vi på Wallander Skytten, rätt bra men somnade en liten stund :P.
På kvällen var det tjejkväll hemma hos Annso med Chelsea, Pernilla, Dannie och Ida, väldigt trevligt.
Tackar alla för denna dag
Ha det bra och sov gott
Kram kram ♥


22 Januari

Då var det fredag igen, herregud va tiden går. Den bara försvinner sådär, tjoffs borta.
Bra skoldag idag och svenskan va sjukt rolig, Lotta är ju en sjukt skön person. Tror det är flera i klassen som håller med mig där. Gött med det nya schemat att man slutar 14.20 på fredag istället för 16.00 som vi gjorde på höstterminen. Stannade kvar lite i skolan för att jag och Becca skulle fixa lite med projektarbetet och min buss gick inte förrän 15.17 så vi hade ju en stund på oss. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och ätit god mat. Resten av kvällen spenderas i soffan med bla Lets dance och godis, så fredagsmys.
I morgon ska man va i Falkhallen kl 9.00 för att träna lite innan vi ska dansa med den estetiska verksamheten på invigningen. Det ska nog gå bra, kommer ställa mig läängst bak så är det ingen som ser om jag gör fel.
Ha en fortsatt bra fredagskväll
Kram kram ♥

21 Januari

Sitter i skolan och väntar på att Becca ska sluta sin engelska vid 14.00. Sen ska vi ha möte med Anette ang projektarbetet. Becca är snäll och lånar ut sin ipod så att jag klarar mig. Har precis haft en ny kurs som heter psykosocialtarbete och den verkar rätt intressant och kanske lite jobbig, men det ska nog gå bra.
Ha det bra så kanske vi hörs ikväll
Kram kram ♥

20 Januari

Tjenixen!
Kort dag i skolan idag, gick från 12.10-16.00.
Kommer hem vid 16.40 och sen vid 17.15 hänger jag med för att kolla på när Jonte tränar bowling.
När vi sen kommer hem börjar pluggandet inför provet jag har imorgon i människor i behov av stöd, känner att jag inet kan något men har ju bara mig själv att skylla. Men om jag läser, läser, läser och läser så fastnar det nog tillslut.
Det handlar om utvecklingsstörda för er som är nyfikna. Så vi håller väl tummarna för att det ska gå bra imorgon.
Ha det bra
Kram kram ♥

19 Januari

Helgen har varit bra och lugn. Lite plugg blev det med men inte så jätte mycket.
I går pluggade jag en del med för att jag skulle göra klart ett arbete som var lite försent eftersom jag varit på semester.
I dag var det skola från 8.00-16.00 med en håltimma från 11.45-14.40. Så det blev en tur till mormor. Där fick man god mat och efterrätt, mums. Sen var man tillbaka i skolan 14.40 för att ha 1 lektion, kändes lite onödigt.
Var väl hemma vid 16.30 och vid 18.00 kom Yvonne, Mikael, Viktor och Linnea för att kvällsmat här. Det blev våfflor, så himla gött. Vi skulle även kollat på bilderna från Brasilien men det funkade inte som vi ville, typiskt.
Nu resten av kvällen ska jag bara slappa.
Ha det bra
Kram kram ♥

17 Januari

Snart är denna helgen över, herregud vad den har gått fort.
Igår åkte vi till Ge-kås och jag köpte väl lite behövande saker. På kvällen kollade vi på Flickan som lekte med elden, lite efter jag vet. Men den var i alla fall bra, men lite segare än Män som hatar kvinnor. Hon som spelar Elizabeth Salander är ju bara en helt sjukt bra skådespelerska. Hon gör ju hela filmen. Senare blev det även plugg för jag kunde inte sova, vilket liv man har.
Idag säger vi grattis till Johanna som fyller år och även till min farmor. Ska snart på kalas dit.
Vad har ni hittat på i helgen och hoppas helgen har varit bra.
Ha det bra
Kram kram ♥


15 Januari

Då var den efterlängtade fredagen kommen. Talet i kommunikationen gick jätte bra, så nu var sista kommunikations lektionen avklarad. Kvällen bestod utav god mat, TV och datorn. Annso kom och frågade om vi ville ha tårta för hon hade över och det tackade vi inte nej till, gött med tårta. Resten av kvällen avslutas väl med godis och kanske en film, om jag orkar.
Hoppas ni har haft en bra fredag, det har jag haft.
Ha en bra helg
Kram kram ♥

14 Januari

Skola mellan 8.00-12.00, kort och bra dag, det gillar vi. Men bussen hem gick inte förrän 12.50, lagom kul. Var väl hemma vid 13.30 och då kollade jag på de Andra avenyn avsnitten som jag hade missat. Har även pluggat lite för att i morgon ska jag hålla tal i kommunikationen i 5 min, det blir ett tal om resor eftersom att jag har rest en del.
I morgon börjar man 11.35 och slutar 16.00, gött med en kort fredag. Sen blir det en efterlängtad HELG.
Ha det bra
Kram kram ♥

13 Januari

Då är man tillbaka lite i skolvärlden och vardagen igen, allt är som vanligt. Men lite sol och värme hade ju inte varit helt fel, för jag tror att jag snart fryser ihjäl. Men man kan ju inte få allt som man vill.
Men i alla fall i måndags var jag ju hos Becca hela kvällen och natten. Det va roligt att se och få prata med henne igen. På tisdag var man ju tillbaka till skolan efter nästan 5 veckors ledighet och när man kommer till skolan klockan 8.00 får man reda på att jag kunde haft sovmorgon till 9.20, men det var bara att bita ihop och gilla läget. Sen hade man två lektioner och sedan tre timmars hål, pust. Resten av dagen/kvällen spenderades med Becca. Två bra dagar med en underbar person.
I dag började man 13.30 och hade sin sista ENGELSKA lektion, det hurrar vi stort för. Det bästa som hände i dag i alla fall.
Ha det bra
Kram kram ♥

11 Januari

Då var man hemma i kalla Sverige efter ca 5 veckors semester i Brasilien.
Det har varit en jätte bra resa med bra människor. Gött att vara hemma och få träffa alla man inte har sett på ett tag. Men man längtar ändå tillbaka till värmen men man kan ju inte få allt. I kväll blir det Becca för hela slanten, ska bli så sjukt roligt. Längtar.
Bilderna kom ju aldrig innan vi åkte hem men jag lovar att de kommer, när jag har kommit in i vardagen lite mer.
Ha det så bra så hörs vi
Kram kram♥

5 Januari

Ja, nu borjar det lida mot sitt slut med denna semestern, bara 4 dagar kvar.
Sol och bad varje dag pa detta nya aret. I dag var vi i en stad som hette Itabuna for att vi skulle aka till ett kopcenter. Det fanns inte sa jatte mycket att ha men roligt att har varit dar anda. Innan vi aker hem ska vi nog hinna med att aka till en bondgard med som Natta och deras familj har. Sen far vi ju aven passa pa att steka lite till sa att brannan haller lite langre. Mycket att skota innan vi ska hem.
Ha det bra sa hors vi kanske innan vi aker hem.
Kram kram ♥

RSS 2.0