God middag!

Har precis ätit frukost, gött att sova ut den sista dagen på lovet.
Nu kollar jag på Livet är en schlager och sedan blir det att åka till Varberg för att kolla på när Jonte spelar match.
Detta är la min dag i stora drag.

Vad ska ni hitta på denna söndag?

Kram kram ♥

27 Februari

Slappe dag i dag med, bäst att passa på de sista lov dagarna i alla fall för min del. De andra på skolan är lediga på måndag och tisdag med för att hela skolan är stängd på grund utav takrisk, men vi som går på barn & fritidsprogrammet och friskvårdsprogrammet har praktik så vi blir då inte lediga. Men vi får ha praktik i 3 veckor medan de andra får sitta i skolan och glo. Ni undrar säkert vart jag ska va och det ska ni få reda på nu, jag ska vara på Skogstorpsskolan i 0-2 där jag gick en gång i tiden. Det ska bli jätte roligt att få komma tillbaka dit man en gång i tiden gick och träffa gamla lärare.
Har även kollat på Melodifestivalen så klart, tyckte det va rätt låtar som gick vidare. Fick rysningar när Anna sjöng.
Vilken låt tycker ni va bäst i kväll?
Ha det bra
Kram kram ♥

26 Februari

Har varit en väldigt slapp dag, har bara legat i soffan hela dagen och slappat i princip. Har även pluggat lite.
Ja, detta va min händelse fulla dag.
Hur har eran dag varit?
Kram kram ♥

25 Februari

I dag blev det stan med Chelsea vid 12.30, jag fick för mig att det va lördag och lurade i Chelsea det med, men efter några sekunder kommer vi på att det inte var det. I stan träffade vi Agnes och Diana, vi gick till På G och fikade, väldigt trevligt. Sedan hittade vi en present till Pernilla, det blev en liten söt och gosig kanin. Vid 16.00 traskade jag, Annso, Chelsea och Emma till Pernilla i snön. Trodde aldrig att vi skulle komma fram. Vi kom till Pernilla och hon visste inte att vi skulle komma så hon vart rätt chockad. Vi fikade lite och snackade, väldigt trevligt.
Nu ska jag bara slappa resten av kvällen.
Vad ska ni hitta på?
Kram kram ♥

Godmorgon

Godmorgon alla förhoppningsvis pigga människor. Har precis vaknat och snart blir det väl frukost. Så klart när man tittar ut så SNÖAR det, usch vad jag inte vill ha mer snö. Det känns som om denna snön aldrig kommer att försvinna. Den kommer finnas ända till sommaren. När den sen väl smälter så smälter väl allt på samma gång så man får åka båt vart man än ska. Inte buss till skolan längre utan båt.
I dag är det tänkt att jag och Chelsea ska till stan för att leta födelsedagspresent till Pernilla som fyllde år för ca 2 veckor sedan. Vid 16.00 ska vi till henne för att fira henne i efterskott Ja detta är väl vad jag ska göra.

Vad ska ni hitta på i dag kära läsare?


Kram kram ♥


Back in business...... förhoppningsvis

Nu var det ju ett tag sen jag bloggade. Har tyvärr inte orkat att blogga för det har varit mycket med skolan, men nu hoppas jag att jag ska vara tillbaka. Vet att jag har sagt många gånger att jag ska skärpa mig, men det har inte gått så jätte bra så det är väl lika bra att jag inte säger det denna gången heller. Men vi hoppas så klart på det bästa.
Nu är det ju LOV och det är bara för UNDERBART tycker jag, tror inte jag är ensam om att tycka det. Än så länge har det varit ett jätte bra lov med shopping och underbara vänner.
I dag så har Chelsea sovit hos mig, det var väldigt läänge sedan vi träffades så det var skit kul att träffas. Va typ uppe halva natten och pratade barndomsminnen. Så underbart att kunna tänka tillbaka lite i tiden på allt roligt som man gjort. Vi kom även fram till att allt är så himla lätt när man är liten, man behöver inte tänka utan bara göra.
Allt är så himla lätt utan att man egentligen vet det, det är nu som man verkligen fattar hur bra man egentligen hade det.
Va även på vårdcentralen i dag för att röntga mitt knä och rygg. De skulle skicka bilderna till min läkare och sedan skulle hon ringa och berätta hur det såg ut. För er som inte vet så har jag ont i mitt knä och vet inte vad det beror på eller är. De kanske kan hänga ihop med ryggen så därför röntgade de den med. Så nu återstår det bara att vänta och se.
Vad har ni gjort under lovet?
Hoppas ni har det bra
Kram kram ♥

RSS 2.0