30 December

Nu det senaste dagarna sen jag bloggade sist har vi spenderat pa stranden.
Stora och roliga vagor att bada i som vanligt.
I morgon ar det ju nyar och det blir till att fira det i huset med massa folk och mat. Ska ga till ett torg vid 12 slaget och sla in det nya aret. Det blir sakert jatte bra fast det kommer kannas valdigt konstigt. Kanns inte som om det snart ar nyar.
Sa jag sager Gott nytt ar pa er sa hors vi nasta ar
Ha det bra
Kram kram ♥

26 December

Nu var det vaaldigt lange sen ni horde nagot fran mig. Men allt ar bara bra och jag har inte hunnit blogga innan. Julen var bra, men det kandes konstigt att fira jul i varmen. Kandes inte ens som om det var jul.
I dag blev det stan for det var mulet, men hittade inget.
Bloggar mer en annan dag.
Ha det bra
Kram kram ♥

19 December

Nu ar vi i Porto Seguro. Vi akte 15 personer i en liten minibuss, sa det var ratt sa trangt, men men. Det tog ca 6 timmar att aka hit och man marker att det ar ett mer turiststalle. Vi bor pa ett slags vandrahem kan man nog saga med en liten pool, men den gar att bada i. Vi har aven testat pa att bada har, men det var inte lika fint som det ar i Olivencia. Har var det massa ackliga alger som slingrade sig runt benen nar man badade, ingen hit. Men sjalva staden ar jatte fin och mysig med massa affarer. Nar vi kom hit sa at vi pa nagot stalle dar man fick ta sa mycket mat man ville ha och sen vagde man det och betalade efter det, ratt sa smart.
Vet att ni vantar pa bilder och det kommer snart, tankte lagga ut i dag men hittade inte sladden.
Ha det bra
Kram kram ♥

16 December

Nu var det ju ett tag sen jag bloggade, men nu ar jag tillbaks en stund.
De senaste dagarna har val spenderats pa stranden.
Men igar sa var det mulet sa jag, mormor, Emil och Niclas tog bussen till stan for att shoppa lite, men jag hittade inget. I dag sa har det faktiskt regnat en del pa formiddagen men nu ar solen framme. Sa efter detta blir det val havet. Pa lordag ska vi till Porto seguro, dar ska det vara jette fint. Vi ska vara dar i 4 natter sa vi ar tillbaka dagen innan julafton. Vi far hoppas att det finns datorer dar sa att ni kan höra hur det ar.
Bilder kommer snart för er som vantar.
Ha det bra
Kram kram ♥

13 december

I dag var det stranden som gallde, har ar jatte stora vagor att bada i och det ar valdigt roligt. Det finns badvakter har nu for att det ar sa himla stormt sa man maste bada inom vissa flaggor.

I gar tog vi bussen in till stan Ilheus for att gå på nagon kelig marknad och sen halsa på slaktingar till min morbrors tjej (Irene) som kommer harifrån. Det var ratt roligt att få traffa dem men det var en låång vag att gå. Vi gick till ett hus dar Irenes brors barn och hennes 2 barn hade bott, men det hade varit jordskred dar så huset hade gått sonder och barnen hade dott, barnen var kanske 2 och 4 år gamla, det var hemskt att vara dar. Nar vi hade halsat på alla slaktingar tog vi bussen till stan for att ata glass och sen åkte vi tillbaka hem till Olivenca. Nar vi kom tillbaka blev det ett kvallsbad i havet. Ja detta ar val vad som har hant under dessa 2 dagarna.
Hoppas ni har det bra dar hemma och inte saknar oss allt for mycket.
Kram kram ♥

11 December

Hej hej!
Nu var det lange sen jag bloggade men hade mycket och gora innan resan.
Nu ar jag i alla fall framme i Brasilien och kom hit i gar.
Ni far forsoka lasa vad det star aven om det kan va lite svart.
Jag har det bara bra. I dag blev det sol och bad. Valdigt skont. Har ar ca 29 grader och det svalkar som tur ar nar man gar i vattnet. Huset vi bor i ar jatte fint med fin havsutsikt. Alla ar vi val lite roda efter dagens solande. Men det ar ju sa i borjan, sen nar vi kommer hem ar vi forhoppningsvis bruna som pepparkakor.
Vi ar 4 timmar efter er i Sverige.
Ha det bra dar hemma sa hors vi
Kram kram♥

RSS 2.0