Helgen

Helgen har varit skit bra.
Fredagen blev det fredagsmys med Chelsea och hon sov här.
Kvällen bjöd på Let´s dance, prat och fruktsallad.
Lördagen blev det först stan en liten stund för att köpa present till Oliver och Millie. Sedan kl 15.00 var det dags för att åka till Elin i Tvååker på 6-års kalas, där blev det kakor och såklart kladdkaka som är Elins favorit.
I dag söndag blev det till att åka till Oliver och Millie i Varberg på 13-års och 10-års kalas, Millie fyllde i söndags och Oliver fyllerå lördag. Där blev det kakor och pankakstårta, även godis.
Så det har varit en kalas helg.
I morgon ska man tillbaka till skolan som man inte har varit i på 5 veckor, inte så jätte roligt att komma tillbaka till allt plugg som väntar.
Men man får se det positiva att det bara är två veckor i skolan och sen är det PÅSKLOV.
Hoppas ni har haft en bra helg.

Kram kram ♥


Kommentarer
Postat av: Niclas

Låter som en riktigt bra helg :D



Jag hade en bra lördag med tennis träning åkte på att vara hjälp tränare för damerna timmen innan mitt tränings pass så blev 3h på tennis planen men var jätteroligt att träna damerna dom var duktiga :D



Usch med skola imon :P dock går nog dagen rätt snabbt slutar vid 12.40 idrott sista leketionen så är klar vid 13.00 då ska jag hämta bilen sen blire bilskolan och plugga lite sen hem och äta sen plugga lite till sen prov på tisdag men det blir nog bra. Teori prov på onsdag dags att tagga^^

2010-03-21 @ 20:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0